монах Афанасий Карульский (Athanasios Karouliotis) (m_athanasios) wrote,
монах Афанасий Карульский (Athanasios Karouliotis)
m_athanasios

Σχετικά με την κορονοδαιμονοκρατία - ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών...

...κορυφαίος ιολόγος της χώρας και του κόσμου Зверев Виталий Васильевич

Του Kirill Zverev https://psmirnova1.livejournal.com/337944.html?utm_source=embed_post

Ο πατέρας μου V.V. Ο Zverev είναι ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, ένας κορυφαίος ιολόγος της χώρας και του κόσμου, για να είμαστε πιο ακριβείς. Παρακάτω δίνει πληροφορίες σχετικά με την κατάργηση του πανικού - τον βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ. Εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε, να κατανοήσετε, να αποδεχτείτε και να ηρεμήσετε:

1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ. Δεν είναι σαφές πού, πότε και από ποιον εμφανίστηκε. ΠΙΘΑΝΟ στην Κίνα, αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Υπάρχουν πολλά περιστατικά, αλλά όχι περισσότερα από πολλές άλλες ασθένειες. Είναι πολύ μεταδοτικός. Μεταδίδεται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια. Και δεν είναι ανθρωπογενής, όπως πιστεύουν οι υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας.

2. ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Απλώς δεν έχετε καμία πιθανότητα να μην σας συμβεί αυτό. Ακόμα κι αν καραντίνα γίνει βάναυση, και κολλήσετε τον εαυτό σας στην τουαλέτα με ταινία. Θα προσβληθείτε και πάλι, αργά ή γρήγορα. Ο ιός έχει μεταδοθεί στους ανθρώπους. Θα γίνει τόσο τακτική πληγή όπως η γρίπη, ο αδενοϊός, η παραϊνφλουέντζα και πολλά άλλα που αναφέρονται στην παράδοση ARVI. Παρεμπιπτόντως, οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι για να ξεπεραστεί η επιδημία με τα μέτρα καραντίνας, ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ θα έπρεπε να μείνει στην πιο σοβαρή καραντίνα για 200 εβδομάδες, και αυτό δεν είναι ακριβές.

3. Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Το 80% των ανθρώπων τον φέρουν γενικά ασυμπτωματικά. Μόνο το 20% έχει κάποιο είδος συμπτωματολογίας. Ένας μικρός αριθμός από αυτούς έχει σοβαρά συμπτώματα. Και μερικές μονάδες πεθαίνουν. Σύμφωνα με τα γερμανικά δεδομένα, μόνο το 0,5% (μειώνεται συνεχώς) εμφάνισε θνησιμότητα από τους ασθενείς. Όχι από όσους έχουν μολυνθεί, δηλαδή από ασθενείς που επικοινώνησαν με την κλινική. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πεθαίνουν όλοι όσοι συνδέονται σε αναπνευστήρα. Πολλοί το κάνουν από περίπλοκες καρδιακές προσβολές, διαβήτη, πολλά άλλα χρόνια νοσήματα, ακόμη και από καρκίνο. Όλοι εμπίπτουν στα στατιστικά στοιχεία «θνησιμότητας» από το COVID-19

4. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ . Όχι οι ηλικιωμένοι, αλλά οι φορείς χρόνιων ασθενειών. Συχνά είναι οι ηλικιωμένοι που έχουν χρόνια νοσήματα πολύ περισσότερο από τους νέους. Αυτό είναι λογικό. Ένα άτομο με άσθμα είναι πάντα πιο πιθανό να πεθάνει από ένα άτομο χωρίς αυτό. Πάντα και από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ασθένεια. Παρεμπιπτόντως, η παχυσαρκία είναι επίσης ένας παράγοντας κινδύνου.
5. ΑΥΤΟΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΑ. Ένα μολυσμένο άτομο πρέπει να υπόκειται σε καραντίνα πριν από την ανάρρωση ή ένα άτομο που κινδυνεύει από μόλυνση. Υπογράφει έγγραφο και ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Και οι παραβάτες συλλαμβάνονται και επιβάλλονται πρόστιμα. Οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι να περπατήσουν και να εργαστούν, αν είναι τυχεροί και έχουν εργασία. Η αυτοαπομόνωση είναι εθελοντική.

6. Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ,ίσως είναι άχρηστη. Βλέπε σημείο 2. Στις δυτικές χώρες, (αυτή η μορφή καραντίνας) εισήχθη λόγω του γεγονότος ότι τα τοπικά συστήματα υγείας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα εισροή "πνευμονιών". Εκεί, ο στόχος είναι να αποφευχθεί η απότομη εισροή ασθενών σε πολύ περιορισμένα κρεβάτια σε σχέση με τα άτομα / κρεβάτια, γιατρούς, φάρμακα και ανεπνευστήρες. Έχουμε το δικό μας σύστημα Υγείας. Σε αυτήν την περίπτωση, αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικό λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε χρόνο να «βελτιστοποιθεί». Και, αν υπήρχε η σύγχυση στο Υπουργείο Υγείας, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα χρειαζόταν αυτο-απομόνωση. Και παρεμπιπτόντως, πολλές δυτικές χώρες έχουν ήδη αρχίσει να απομακρύνουν την καραντίνα. Και μερικοί πήραν την ευκαιρία και δεν μπήκαν καθόλου, δείχνοντας ακριβώς τα ίδια στατιστικά στοιχεία για τις λοιμώξεις και τους θανάτους με εκείνα που εμφανίστηκαν στις γειτονικές χώρες.

7. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΘΕΝΩΝ. Βλέπε σημεία 2 και 6. Δεν κάθεστε στο σπίτι για να μην αρρωστήσετε, από την άποψη αυτή είστε «καταδικασμένοι». Σκοπός είναι η ισοπέδωση της καμπύλης - έτσι ώστε να μην εισέλθουν πολλοί ασθενείς στα νοσοκομεία ταυτόχρονα. Ωστόσο, όπως δείχνει η πρακτική, δεν υπάρχουν επί του παρόντος σοβαρές επιστημονικές και στατιστικές αιτιολογήσεις για την παραμονή στο σπίτι σας, καθώς υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για ελεύθερα κρεβάτια, γιατρούς, φάρμακα, συσκευές. Άρα για το σημείο 6 - η ερώτηση είναι ανοιχτή.

8. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ Τώρα υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό αύξησης των κρουσμάτων από "αφίξεις". Κανείς δεν ξέρει (αλλά αισθάνεται έτσι) ότι αυτό είναι το δεύτερο (τρίτο;) κύμα. Αλλά οι σημερινές δοκιμές μπορούν να δείξουν μόνο εάν έχετε μολυνθεί αυτή τη στιγμή. Η δοκιμή αντισωμάτων δεν υπάρχει σίγουρα στη Ρωσία). Επομένως, είναι αδύνατο να πούμε αν ήσασταν ήδη σε επαφή με τη μόλυνση ή απλά πρέπει.

9. Οι ΓΙΑΤΡΟΙ που εργάζονται σε αυτό το θέμα δεν είναι ήρωες. Ό, τι κι αν γράφουν στα instagram τους, οι τύποι διαφημίζουν τον φόβο σας. Έχω το δικαίωμα να το γράψω - σπούδασα στο ίδιο πανεπιστήμιο. Και εργάστηκα επίσης ως βοηθός εργαστηρίου στο IKB No. 1, όπου υπήρχε μονάδα ηπατίτιδας C και B. Κάθε μέρα περνούσα από τον πέμπτο όροφο, όπου ανέπνεα τον ιό HIV και ήρθα σε επαφή με μολυσμένο αίμα. Και αυτό δεν είναι καταραμένο κατόρθωμα. Οι γιατροί κάνουν τη δουλειά τους. Δεν αντιμετωπίζουν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη λοίμωξη και διαθέτουν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό.

Και αν θέλετε πραγματικά να χτίσετε ένα μνημείο σε έναν ιατρό, τότε είναι καλύτερο να το κάνετε στις μαίες του νοσοκομείου μητρότητας του ICD Νο. 2, που κάθε μέρα, παίρνουν αίμα μολυσμένο με HIV. Για μένα, ένα παράδειγμα του επικεφαλής γιατρού ενός δημόσιου νοσοκομείου, που κόλλησε τον ιό, τον οποίο έσπευσαν να κάνουν ήρωα αυτοθυσίας, είναι ενδεικτικό. Δεν είναι ήρωας, αλλά μαλάκας. Ηλίθιος και εγκληματίας. Στο πρώτο μάθημα, κατά το πρώτο έτος της ιατρικής σχολής (όπως θυμάμαι τώρα - ανατομία), μας εξήγησαν πολύ αυστηρά να κόψουμε τα νύχια μας, να ξυρίσουμε τα φτερά και τα γένια. Αυτός ο κανόνας ισχύει πάντα για εμάς. Και λόγω της άγνοιας και της αμέλειας του, ο αρχηγός του κράτους τέθηκε σε κίνδυνο μόλυνσης. Αυτό είναι φίλοι!

10. ΜΗ φοράτε μάσκες, γάντια. ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΊΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Η μάσκα λειτουργεί μόνο "κατά την εκπνοή" ή, πολύ καλά, για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν μολυνθεί με σάλιο με ιό η μάσκα σας σχεδόν 100% θα το εισπνεύσετε. Οι μάσκες χρειάζονται μόνο σε γιατρούς με εντατική αλλαγή που έχουν μολυνθεί έτσι ώστε ο ιός να μην μεταδοθεί από τα μολυσμένα τους χείλη. Οι λύσεις απολύμανσης είναι γενικά krants! Εάν σε μία ιατρική σχολή σε ερώτηση για «μικρόβια», «μόλυνση», «επιδημία» ή ακόμα και «δέρμα», ένας μαθητής είχε απαντήσει για υποχρεωτική χρήση γαντιών και την απολύμανση των χεριών με αλκοόλ κατά τη διάρκεια μιας πνευμονικής λοίμωξης, θα πήγαινε για επανάληψη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι σημερινοί ενήλικες φοιτητές ποζάρουν με γάντια στα νοσοκομεία και ατιμάζουν την ιατρική τους εκπαίδευση. Ο ιός εισέρχεται στο σώμα μέσω επαφής με τον βλεννογόνο και όχι με το δέρμα! Το δέρμα έχει ένα πολύ ισχυρό προστατευτικό φράγμα, και αυτό είναι για το οποίο είναι προορισμένο. Και με αλκοόλ το σκοτώνεις. Με άλλα λόγια, τα βρώμικα χέρια δεν χρειάζεται να ακουμπήσουν στο στόμα σας και να σκαλίσουν τη μύτη σας. Και, αν κάνετε κάτι τέτοιο, τα χέρια πρέπει πρώτα να πλυθούν. Αλλά αυτό είναι γνωστό από την παιδική ηλικία! Όταν τα βρώμικα χέρια έρχονται σε επαφή με τους βλεννογόνους, μεταφέρεται ένας τεράστιος αριθμός ασθενειών - πολλές πραγματικά θανατηφόρες. Και ο κοροναϊός είναι σχεδόν ο πιο αβλαβής από αυτές. Και φορώντας γάντια, μάσκες και πλύσιμο των χεριών σας με αλκοόλ, σκοτώνετε μόνο την κανονική μικροχλωρίδα του δέρματος και το ίδιο, ανοίγοντας νέες πύλες στο δέρμα για άλλες ασθένειες.

11. ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ . Μην περιμένετε. Αυτό είναι δυνατό μόνο μετά από 1,5-2 χρόνια και πάλι σε έναν ιδανικό κόσμο. "Δεν θα το φτάσετε." Είναι πολύ χειρότερο ότι, λόγω των μέτρων καραντίνας, διατρέχουμε τον κίνδυνο να μην έχουμε εμβόλιο γρίπης για το επόμενο έτος. Και η γρίπη έχει θνησιμότητα αρκετές φορές (!) Περισσότερο από αυτή τη νέα λοίμωξη. Δεν θα υπάρχει ειδικό φάρμακο, εάν συμβεί αυτό.

PS Εάν αυτή είναι πραγματικά σύσταση του Υπουργείου Υγείας η ενστάλαξη φυσιολογικού ορού στο στόμα και τη μύτη, και όχι η πρωτοβουλία ενός ιδιαίτερα ενθουσιώδους υπαλλήλου, τότε αυτό είναι καλό! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ! Το θαλασσινό νερό (αν και αυτή είναι μια παλιά μέθοδος Sovdepov) εισπνέεται με τη μύτη σε περίπτωση ρινικής καταρροής, με υπερβολικό διαχωρισμό του υγρού, προκειμένου να αφαιρεθεί αυτό το υγρό. Σε μια κανονική βλεννογόνο (οποιαδήποτε!), αυτό είναι κατηγορηματικά απαγορευμένο. Στεγνώνετε (εάν είστε τυχεροί και δεν κάψετε) την επιφάνεια, σχηματίζονται μικροκράματα, τα οποία, αντίθετα, αυξάνουν απότομα την πιθανότητα να μολυνθούν.About corona-demoncy - academician of the Russian Academy of Sciences, leading virologist of the country and the world .
https://www.sechenov.ru/univers/all/2909/
https://www.scopus.com/au
thid/detail.uri?authorId=7101973573
https://epidemiology-journal.ru/en/page/editorial.html
Professor Vitaliy V. Zverev, BD; Academician of the Russian Academy of Sciences; Director, I.I. Mechnikov Research Institute of Vaccines and Sera (Moscow)
Scopus Author ID: 7101973573
ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-0017-1892


Ένα άλλο κείμενο για τους Έλληνες:


Για το Άγιο Πάσχα!

Εμείς, οι μοναχοί των ταπεινών Αθωνικών Καρουλίων, μετά από προσεκτική συζήτηση και συμβούλιο με πιστούς επιστήμονες, χωρίς καμία αμφιβολία, δηλώνουμε ότι ο κοροναϊός δεν είναι υλικός, αλλά παραχωρήθηκε από το έλεος του Θεού για τις αμαρτίες μας, ένας δαίμονας που είχε δεσμευτεί προηγουμένως και που τώρα του επιτράπηκε να φέρει το φόβο και τον πανικό ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους κάνει να επιθυμούν την άφιξη του "σωτήρα", ο οποίος σύμφωνα με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο στην πραγματικότητα θα αποδειχθεί το αποκαλυπτικό θηρίο-αντίχριστος...
Συνέχεια


Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment